Om Daydreaming

Daydreaming

Daydreaming – då skulle jag befinna mig i Marrakech just nu och fotografera solblekta rosa stenväggar, eller färgglada kryddor och garn på någon marknad. Eller mäktiga bergslinjer och svindlande natur på Island. Ja, ni fattar. Det är mina fotodrömmar. Men faktum är att går jag bara ut på en skogspromenad så har jag svårt att inte ta upp mobilen och fota, jag ser bilder i det mesta. Jag älskar också att föreviga är människor, de glittrande ögonen, garven eller ett allvar i blicken, är kittlande att fånga på bild.

null

Daydreamings touch

Ljus, ljus och ljus, allt jag drömmer om är bra dagsljus. Jag fotar allra mest med naturligt dagsljus. Alla har sin touch, för mig handlar det mycket om vad bilden i linsen ger mig för känsla. När jag redigerar bilder vill jag fånga upp och förhöja den känslan, och få betraktaren att känna och se det.
null

Daydreamings erfarenhet

Jag har fotat över 20st bröllop och det har lärt mig mycket kring fotoyrket. Att vara lyhörd och flexibel, se allt och alla, jobba med satta tidsmarginaler och att fånga ögonblicket.
null

Daydreaming

Skapades av mig, en drömsk 30+ smålänning, gift och bosatt i Närke, med två ursöta (om jag får säga det själv) barn. Till vardags jobbar jag som kommunikatör och fotar när kreativiteten faller på eller när uppdrag kommer. Maila mig om du är intresserad av min tid.

STUDIO SHOOTING

Top-notch service & optimal price
null
null
null

PHOTO RETOUCH

Everything is possible

COLOR MANIPULATIONS

From $20 / image

COLOR TO B&W

From $10 / image

IMPERFECTIONS REMOVAL

From $25 / image